Talvinen Nuuksio

Lauantai-aamu oli aavemaisen sumuinen. Vettäkin tihutti ja jäinen maa kiilteli vesilätäköiden alla. Ei ollut mikään kaunein ulkoilusää, mutta jos sellaista jää odottelemaan, ei todennäköisesti koskaan pääse ovesta ulos. Siispä pakkasimme reppuun termarin ja makkarat ja suuntasimme Nuuksioon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teimme tismalleen saman Haukankierroksen kuin viime syksynä, mutta aikaa meni reilusti enemmän kiitos liukkaiden metsäteiden. Joissain kohdissa luistimet tai pulkka olisivat toimineet paremmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilimme ensimmäistä kertaa makkaranpaistoa trangialla. Ei ihan mennyt odotusten mukaan, sillä liekki ehti jo sammua ennen kuin makkarat olivat edes kunnolla kuumentuneet. Siihenkin meni lähes tunti aikaa. Onneksi haarahypyt ja vaahtokarkkikaakaot pitivät lämpimänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus olisi kiva saada kunnon yhteiskuviakin näiltä reissuilta, mutta yleensä päädymme vauhdissa otettuihin selfiehin, joissa jommalta kummalta puuttuu puolet päästä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Evästauon jälkeen sade alkoi yltyä, joten lähdimme reippaasti tallustamaan eteenpäin. Viimeisellä etapilla oli kunnon tappoportaat, jotka olivat niin jäässä, että oli parempi laskeutua viereistä ryteikköä pitkin.

Ulkoilu on aina kivaa, mutta luulenpa, että odotellaan suosiolla kevättä ennen kuin lähdetään uudelleen liukastelemaan noihin maisemiin.

Advertisement

2 thoughts on “Talvinen Nuuksio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s