Parvekkeella

Nyt kun lämpömittari on kivunnut jo 10 asteen yläpuolelle on parvekkeesta on tullut uusi lempparipaikkamme. Olen aina vähän haaveillut salaa lasitetusta parvekkeesta ja nyt olen ihan liekeissä kun ensimmäistä kertaa meillä on sellainen. Ei tämä takapihaa ja nurmikkoa voita mutta ei niiden puutteessa kelpaa oikein hyvin. Muutamilla harkituilla hankinnoilla saatiin siitä mielestäni aika viihtyisä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinä aamuina kun ei tarvitse rynnätä töihin aloitan päiväni kietoutumalla vilttiin ja linnoittautumalla parvekkeelle aamupuuroineni -ja kahvineni samalla katsellen uusinta sarjakoukutustani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisinaan lounaan jälkeen otamme pienet tirsat lattialla. Peitimme kylmän betonilattian parvekematolla, jonka ostimme metritavarana Hong Kongista. Tuo oli varmasti järkevin ostos, sillä se on helppo pitää puhtaana ja tuntuu kivalta paljaiden varpaiden alla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIltapäivällä kun aurinko ei porota enää täysillä, siirrytään tuoleihin, juodaan teetä ja syödään riisikakkuja. Ehkä luetaan vähän ja katsellaan Youtubesta kyseenalaisia videoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla sitten sytytetään kynttilät ja nautitaan muutama saunajuoma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutamalla tuolilla, pöydällä, matolla, lyhdyllä ja viherkasvilla saa ihmeitä aikaan. Vielä on edessä monta kesäistä aamua, päivää ja iltaa parvekehengailuun!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s